SVETSKI DAN BORBE PROTIV DROGE – 2016

Povodom obeležavanja SVETSKOG DANA BORBE PROTIV DROGE – 2016 g. 26.06.2016 godine u PLAZI Kragujevac, UG Centar Protiv Droge Kragujevac je organizovalo niz zanimljivih, edukativnih i preventivnih aktivnosti kako bi mladima, roditeljima, svima nama ukazali na problem DROGE i NARKOMANIJE U SVETU.

Prva aktivnost je bila Likovni konkurs na temu “ DROGA JE …“ u kome su učestvovali učenici odeljenja II-3 iz OŠ“21.oktobar“ Kragujevac, koji su svojim crtežima i svoja saznanja o štetnosti DROGE preneli na svoj Likovni rad.

Izložba radova je bila u Plazi Kragujevac.

Cilj ove aktivnosti CPD Kragujevac – RANA edukacija i prevencija osetljivih grupa na štetnost opojnih sredstava.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Druga aktivnost je dokumentarni film „OVO JE MOJ GRAD, GRAD KRAGUJEVAC“ koji sadrži statističke podatke o količini DROGE koja je zaplenjena na teritorija grada Kragujevca u 2015 godini. Prezentovan je u  Plazi 26.06.2016 godine.

Cilj CPD Kragujevac: realna slika NARKOMANIJE  u gradu Kragujevcu.

U realizaciji ovog filma učestvovali su članovi CPD Kragujevac.

OVO JE MOJ GRAD, GRAD KRAGUJEVAC

NARATOR: OGNJEN BUKELIĆ,SNIMATELJ: JOVAN VUKOMANOVIĆ,REDITELJ :ZORAN BUKELIĆ

Treća aktivnost je bila „ZA ŽIVOT ZAPEVAJ I TI – MUZIKOM PROTIV DROGE“ učenici osnovnih škola iz Kragujevca su pokazala svoj talenat u muzici, pevali razne domaće i svetske hitove i na taj način ostavili pravi primer svojim vršnjacima o zdravim i kretaivnim stilovima života kojima bi trebalo da se bave mladi.

Gosti iz Knjaževca – RAP grupa F3 se takodje pridružila PESMOM protiv DROGE .

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

ZAHVALJUJEMO SE: MUP Kragujevac,PLAZI Kragujevac,SC Park,Kancelariji za mlade Kragujevac,Mc Donald’s,AVRAM -ozvučenje, F3 Knjaževac, oš“21.oktobar“ Kragujevac, DJ BUKYY…svima onima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji.

CPD KRAGUJEVAC

Posted on 30 јуна, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Постави коментар.

Постави коментар